Idag är det ingen vanlig dag för idag är d...

foto0560 (MMS)

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Emelies födelsedag :) älskar att fylla år, barnslig som man är! Meeen, födelsedag eller inte, work is Calling! Hörs senare:)


It goes both ways! Även killar behöver lit...

foto0556 (MMS)

It goes both ways! Även killar behöver lite romantik, så i helgen var det stefan som fick blommor:) man ska vara rädd om kärleken! Nu blir det jobb, kort dag idag Guttans!


Godmorgon! Idag Börjar morgonen med miniYo...

foto0555 (MMS)

Godmorgon! Idag Börjar morgonen med miniYoggi med musli, svart kaffe, c vitamin brus, Multivitamin Omega 3 samt en portion protein. Nu bär det av mot jobb och det är underbara fredag idag! Hallelulja!


Kvällsmellis Kesella, Funlight och en näve...

foto0553 (MMS)

Kvällsmellis Kesella, Funlight och en näve musli:) Mums!


i ugnen...

... står det nu äppelpaj för typ 4e gången denna veckan, man skulle kunna tro att stefan är beroende?





gammeldags äppelpaj

Alla ärendenv i skulle hinna med inne i stan lyckades vi med, SKÖNT, brukar nästan alltid bli något vi missar eller inte hittar, men vi fick tag i höstkängor till både Alva och Max samt gummistölar! Passen blev också hämtade. Dock blev det ingen träning =(

Sambon har fått dillan på äppelpaj och jag har gjort samma paj typ 3 gånger på en vecka :-P Så nu sitter vi framför idol med kaffe och äppelkaka =)

Receptet kommer från Stefans mormor, det är superenkelt, och eftersom jag är så jekla snäll så kommer receptet här :

6-8 äpplen
kanel om så önskas
2,5 dl mjöl
2 dl socker
1/2 tsk salt
1 tsk bakpulver
100g smält smör/margarin
1 uppvispat ägg

skala och dela äpplena, lägg i en ungsform.
värm upp ugnen till 175 grader.
krydda äpplena med lite kanel om du gillar det, vi brukar köra utan.
blanda alla torra ingredienser i en skål.
smält smöret och blanda med de torra.
vispa upp ett ägg och blanda med de övriga ingedienserna
tryck ut över äpplena
tjoffa in härligheten i ugnen ca 20 min eller tills pajen fått färg.
servera med vaniljsås eller glass




Yammi!



RSS 2.0