3-åring avled på förskolan

Denna artikeln kom jag över idag när jag satt och surfade, så hemskt att jag nästan började gråta! Nu känns det ju ännu värre att lämna dom på dagis :-(


Sandviken. En treårig pojke avled på onsdagseftermiddagen sedan han fastnat vid klättring i ett träd på en förskola i Sandvikens kommun. Pojken var ute och lekte på gården tillsammans med kamrater och dagispersonal när olyckan inträffade. Personalen på fritidshemmet ska ha fått loss treåringen snabbt från trädet och tillkallat ambulans. Enligt polisen fastnade pojkens hjälm i en trädgren och han fick ett tryck mot sin hals. – När det gäller tryck mot halsen, som i det här fallet, är det ett ögonblicks verk. Vi pratar om sekunder när det gäller hårt tryck mot just halspulsådern, säger Mikael Hedström, presstalesman vid polisen i Gävleborgs län. Pojken var medvetslös när han fördes till Gävles sjukhus där han senare avled. En lokal krisgrupp där bland annat socialtjänst, landsting, polis och församling samarbetar, finns i nuläget som stöd för anhöriga, föräldrar, barn och personal på det drabbade fritidshemmet i Järbo. Händelsen rubriceras inledningsvis som vållande till annans död. – Det gör vi när det gäller arbetsplatsolyckor. Vi måste börja någonstans för att kunna göra en ordentlig utredning av vad som har hänt, säger Hedström. Polisen har genomfört en teknisk undersökning av platsen.

Atikeln är hämtad från aftonbladet


Kommentarer
Postat av: Millan

åh.. vilka tragiska nyheter, jobbigt att sätta sig in i föräldrarnas sits

2011-03-09 @ 19:42:17
URL: http://mammami.se
Postat av: Heiduskaja

Tja! Veckans blogg är igång på http://heiduskaja.bloggspace.se/ ! Kommentera under inlägget 'Blog of the Week' och ha chanse att bli Veckans blogg! Var även gärna med i 'Me Style Competition', en ny tävling hos Heiduskaja! Lycka till!

/Heiduskaja

2011-03-09 @ 23:36:25
URL: http://heiduskaja.bloggspace.se/
Postat av: anna

Uach vad hemskt!

2011-03-10 @ 08:14:13
URL: http://dreamsbecomereality.blogg.se/
Postat av: anonym.

Jag vet hur hemskt det är.

Jag kände den här pojken väldigt bra, min mamma jobbade på hans dagis, varje dag sitter jag och gråter.

Småbarn borde inte kunna dö.

2011-04-01 @ 14:03:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0