baktips?

Nu har vi precis varit ute på promenix, och nu sitter vi och har fikat kanelbulle=)
Va lite sugen på att baka något, men har varken kakao eller ägg, vad kan man tänkas kasta ihop med det?


Kommentarer
Postat av: Amanda

Hahahaaa! Jaa de e smart! Sambon ogillar, då köps de! Haha!

Herregud gumman de där med priset e såååå himla svårt!!!!!!!! jag brukar alltid fråga min sambo vad han tycker för pris för han blir så arg när jag sagt ett pris till beställaren. jag går ju inte plus, snarare tvärtom, när jag sålt tårtor för MITT pris. Kvinnan som hjälper mig o ordna företag bad mig låta C sköta de ekonomiska hahha!

Oftast ber jag om o få återkomma när dom sagt vad dom vill ha. Då klurar jag på hur jag ska dekorera den o sen räknar jag ut vad tårtan ungefär kommer kosta mig o göra. Sen måste man gå plus oxå så jag lägger till lite (eller sambon gör de) o de får bli slutpriset. Egentligen e de alltid för lite för man håller på så många timmar men man kan ju inte räkna timlön när man bara har en hobbyverksamhet.

Förut körde jag med pris per bit men de funkar inte för om dom tar mindre tårtor går jag back ändå. Större tårtor kan bli för dyra med ett bestämt pris per bit.

Hur har du gjort?



Långt de blev nu...sorry.

2011-02-07 @ 16:36:01
URL: http://mandy80.blogg.se/
Postat av: Amanda

Kan säga att dom ligger på runt 40-70 kr bit beroende på vad dom vill ha.

Den stora doptårtan för 140 pers tog vi endast 22 kr bit för dock. Blir lite annorlunda ibland...

2011-02-07 @ 16:39:17
URL: http://mandy80.blogg.se/
Postat av: Lina

Kokostoppar!

2011-02-07 @ 18:01:22
URL: http://linaliden.blogspot.com
Postat av: Emelie Tårtmorsan

Tack för tipset Lina, dock behöver man ägg i kokostoppar?

2011-02-08 @ 10:18:17
URL: http://tartmorsan.blogg.se/
Postat av: Amanda

Haha nej nej! Jag skrev de där igår så imorgon blir alltså idag ;)

Bilderna är inne nu.



kram

2011-02-08 @ 13:40:05
URL: http://mandy80.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0